Зв’язок патопсихологічних патернів з рівнем стресу у військовослужбовців - Герасимов , Сергій (Psychosomatic Medicine and General Practice, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»