Позитивна психотерапія: Відновлення ресурсів і сил після травми - Ордатій, Наталія; Гуменюк, Наталія; Ангельська, Вікторія (Psychosomatic Medicine and General Practice, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»